top of page
Lantern Festival Event Poster (1920 x 800 px) (1).png

Înscrie-te și tu la Festivalul Luminilor Botoșani/ Săveni 2024

Completează acum formularul de mai jos 

Mulțumim și vă așteptăm la Festivalul Luminilor Botoșani/ Săveni 2024

De ce un festival al luminilor la Botoșani și la Săveni

Descoperă farmecul și magia primei ediții a Festivalului Luminilor din Botoșani și Săveni!

Pe 24 Mai, începând cu ora 18:00, Pietonalul Unirii din Botoșani și 25 Mai ,Parcul Eroilor din Săveni devin locuri de poveste unde se vor întâlni voluntarii, copiii și oamenii simpli cu bucuria de a trăi! Festivalul Luminii nu este doar un simplu eveniment, ci o experiență care ne va purta într-o lume a magiei și a speranței, aducând comunitatea împreună pentru a celebra frumusețea lucrurilor mărunte din viață! 

Pentru toți botoșănenii și săvinenii, acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energie pozitivă, fiecare participant se va simți parte dintr-o familie mare și unită.

Fie că ești copil sau adult, Festivalul Luminilor te invită să te lași purtat de farmecul și bucuria fiecărui moment. Este o oportunitate minunată de a crea amintiri frumoase alături de prieteni și familie și de a sărbători împreună spiritul comunitar care ne definește.

 

Program Festival

Începând cu ora 16.00 voluntarii vor decora Pietonalul Unirii cu gulguțe și ghirlande creponate

Pentru cei ce caută inspirație și liniște, Căsuța Inspiratională te așteaptă de la ora 18.00 cu o zonă înconjurată de citate, luminată discret de gulgute.

Căsuța Copilăriei își propune să îi facă pe cei mici și pe cei mari să se bucure de vremurile de altădată, cu jocuri amuzante, baloane de săpun gigant și personaje de desene animate care îi vor purta într-o lume plină de fantezie și veselie 18.00-20.30

De la ora 19.30 Ursitoarele și destinul se întâlnesc într-un loc special, oferind un spectacol de neuitat pentru toti cei prezenți

Punctul culminant al festivalului va avea loc la ora 20.30 când sute de baloane luminate vor fi lansate alături de dorințele copiilor !

Participarea la eveniment este gratuită și deschisă pentru toată lumea. În plus, organizatorii își propun să încurajeze petrecerea timpului în aer liber, încurajând oamenii să iasă din casă și să se bucure de atmosfera festivă. Pentru cei interesați să devină voluntari, există posibilitatea de a se înscrie completând un formular de pe pagina de Facebook a "Festivalului Luminilor Botoșani". Acest eveniment este și o ocazie excelentă pentru cei care doresc să afle mai multe despre implicarea în activități de voluntariat, fiind deschisă atât liceenilor, cât și adulților.

bottom of page