top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiMarius Pomîrleanu

Festivalul Luminilor 2024 Botoșani 24 Mai/ Săveni 25 Mai

Actualizată în: 20 mai

Descoperă farmecul și magia primei ediții a Festivalului Luminilor din Botoșani și Săveni!

Pe 24 mai, începând cu ora 18:00, Pietonalul Unirii din Botoșani, și pe 25 mai, la aceeași oră, Parcul Eroilor din Săveni devin locuri de poveste, unde se vor întâlni voluntarii, copiii și oamenii simpli cu bucuria de a trăi! Festivalul Luminilor nu este doar un simplu eveniment, ci o experiență care ne va purta într-o lume a magiei și a speranței, aducând comunitatea împreună pentru a celebra frumusețea lucrurilor mărunte din viață.

Pentru toți botoșănenii și săvinenii, acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energie pozitivă, fiecare participant se va simți parte dintr-o familie mare și unită.

Fie că ești copil sau adult, Festivalul Luminilor te invită să te lași purtat de farmecul și bucuria fiecărui moment. Este o oportunitate minunată de a crea amintiri frumoase alături de prieteni și familie și de a sărbători împreună spiritul comunitar care ne definește.


Program Festival

Începând cu ora 16.00 voluntarii vor decora Pietonalul Unirii Botoşani (24 Mai) /Parcul Eroilor Săveni (25 Mai) cu gulguțe și decorațiuni de iluminare diverse.

Pentru cei ce caută inspirație și liniște, Căsuța Inspirațională te așteaptă de la ora 18.00 cu o zonă înconjurată de citate, luminată discret de gulgute.

Căsuța Copilăriei își propune să îi facă pe cei mici și pe cei mari să se bucure de vremurile de altădată, cu jocuri amuzante, baloane de săpun gigant și personaje de desene animate care îi vor purta într-o lume plină de fantezie și veselie 18.00-20.30

De la ora 19.30 Veselica și prințesele se întâlnesc într-un loc de basm oferind un spectacol de neuitat pentru toti cei prezenți

Punctul culminant al festivalului va avea loc la ora 20.30 când sute de baloane cu heliu ṣi led vor fi lansate alături de dorințele copiilor ! Botoşani, on line 

Participarea la eveniment este gratuită și deschisă pentru toată lumea

Festivalul Luminilor 2024 de la Botoşani şi Săveni este organizat de Asociația Arlechino Moldova în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoșani si Teatrul Interactiv Veselica din Iaşi. Parteneri media Vocea - Botosani , Stiri Botosani Gazeta de Botosani - Stiri din Botosani


Participarea la eveniment este gratuită și deschisă pentru toată lumea. În plus, organizatorii își propun să încurajeze petrecerea timpului în aer liber, încurajând oamenii să iasă din casă și să se bucure de atmosfera festivă. Pentru cei interesați să devină voluntari, există posibilitatea de a se înscrie completând un formular de pe pagina de Facebook a "Festivalului Luminilor Botoșani". Acest eveniment este și o ocazie excelentă pentru cei care doresc să afle mai multe despre implicarea în activități de voluntariat, fiind deschisă atât liceenilor, cât și adulților.

 

Regulamentul Festivalului Luminilor din Botoșani:

Articolul 1: Scopul și obiectivele festivalului 1.1. Festivalul Luminii este organizat cu scopul de a aduce bucurie, lumină și magie în inimile locuitorilor din Botoșani și de a promova spiritul comunitar și frumusețea lucrurilor simple din viață. 1.2. Obiectivele festivalului includ crearea unei atmosfere festive și prietenoase, facilitarea interacțiunii sociale și a conectării între participanți și oferirea unei oportunități pentru relaxare și distracție într-un cadru plăcut și sigur.

Articolul 2: Programul și desfășurarea festivalului 2.1. Festivalul va avea loc în data de 24 Mai, începând cu ora 18:00, pe Pietonalul Unirii din Botoșani. 2.2. Voluntarii și organizatorii vor decora Pietonalul Unirii cu gulgute și ghirlande creponate începând cu ora 16:00. 2.3. Participanții sunt încurajați să exploreze diferitele zone ale festivalului, cum ar fi Căsuța Inspiratională, Căsuța Copilăriei , Ursitoarele și destinul, și să participe la activitățile propuse în fiecare zonă conform programului stabilit.

Articolul 3: Participarea și comportamentul participanților 3.1. Festivalul este deschis pentru toți locuitorii din Botoșani și pentru vizitatori. 3.2. Participanții sunt rugați să se comporte civilizat și respectuos față de ceilalți participanți și față de personalul de organizare. 3.3. Este interzisă consumarea de alcool sau substanțe interzise în timpul festivalului.

Articolul 4: Siguranța participanților și a personalului 4.1. Organizatorii vor asigura măsuri de siguranță adecvate pentru toți participanții și pentru personalul implicate în desfășurarea festivalului. 4.2. Participanții sunt rugați să respecte indicațiile personalului de securitate și să evite orice comportament care ar putea pune în pericol siguranța lor sau a altora.

Articolul 5: Respectarea mediului înconjurător 5.1. Participanții sunt îndemnați să păstreze curățenia în zona festivalului și să folosească coșurile de gunoi disponibile pentru deșeuri. 5.2. Este interzisă deteriorarea plantelor sau a altor elemente ale peisajului natural din zona festivalului.

Articolul 6: Dreptul la imagine 6.1. Participarea la festival implică acordul implicit al participanților pentru a fi fotografiați sau filmați în timpul evenimentului. 6.2. Organizatorii festivalului au dreptul de a utiliza imaginile obținute în scopuri de promovare a festivalului, fără a fi necesară o notificare prealabilă sau o aprobare explicită din partea participanților.

Articolul 7: Dispoziții finale 7.1. Orice aspecte neacoperite de acest regulament vor fi soluționate de către organizatori. 7.2. Prin participarea la Festivalul Luminii, participanții acceptă în mod implicit regulile și condițiile stabilite în acest regulament.

Articolul 8: Intrarea la festival și participarea la activități este gratuită,face-paintingul va fi contracost.

Acest regulament intră în vigoare începând cu data de 24 Aprilie și rămâne valabil pe toată durata desfășurării Festivalului Luminilor din Botoșani, prima ediție 2024

 

139 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page