top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiMarius Pomîrleanu

ASOCIAȚIA ARLECHINO MOLDOVA; CAMPANIA CEI TREI ARLECHINI - CAMPANIE UMANITARĂ, BOTOSANI




CAMPANIA " CEI TREI ARLECHINI" Povestea aceasta nu începe cu „A fost odată ca niciodată...” Pentru că este o poveste adevărată. Este despre Simona, o mamă tânără cu trei arlechini simpatici. Cel mare poartă pe umeri grija fraților mai mici și are deja o privire matură. Cel mijlociu zâmbește șotios, ca și cum ar plănui următoarea lui năzbâtie. Iar cel mic e curios de tot ce se întâmplă în jurul lui, privind cu ochii lui mari și inocenți minunile unei vieți încă nedescoperite. Chiar dacă cei patru nu sunt personaje dintr-o poveste, ei merită să aibă parte de o viața în care povestile frumoase devin realitate. O realitate în care se pot bucura de un loc de joacă sigur și curat, de hainuțe, de mâncare bună și prieteni cu care să se joace nestingheriti de răul ce-i inconjoară. Ca ei sunt mii de copii in Județul Botoșsani ce au nevoie de sprijinul nostru , al tuturor.

Donează și tu pentru cei trei arlechini și ajută-i sa vadă că dincolo de sărăcie și mizerie există o lume în care eroii chiar există!

Accesează link-ul de mai jos, doneză pentru arlechini şi fii parte din familia Arlechino Moldova https://www.paypal.com/donate/...


84 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page